TERMENI ȘI CONDIȚII

       Vizitarea, folosirea sau plasarea unei comenzi prin site-ului www.laramodul.ro implica acceptarea acestor termeni si conditii. Pentru folosirea in cele mai bune conditii a site-ului, se recomanda citirea cu atentie a termenilor si conditiilor.

       De asemenea, www.laramodul.ro isi rezerva dreptul de a schimba, de a corecta, de a modifica, de a adauga si/sau retrage in parte sau in intregime Termenii si conditiile. Accesand pagina termeni si conditii puteti citi intotdeauna cea mai recenta versiune a acestor prevederi.

Dreptul de proprietate
       Site-ul www.laramodul.ro si intreg materialul prezentat in cadrul acestuia (text, poze, logo, elemente de grafica web etc) apartine SC Lara Modul SRL, fiind protejate de legislatia romaneasca privind protectia drepturilor de autor, protectia drepturilor de proprietatea intelectuala si industriala.
Folosirea sau modificarea fara acordul scris al SC Lara Modul SRL a informatiilor de pe www.laramodul.ro, nu este permisa si se pedepseste conform legilor in vigoare.

Obligatii
       Utilizatorul acestui website este obligat ca la fiecare folosire a website-ului si a serviciilor oferite, sa se comporte intr-o maniera legala. Utilizatorul nu are dreptul sa foloseasca mecanismele, aplicatiile software si alte secvente care ar putea, in combinatie cu website-ul, sa cauzeze daune sau intreruperi ale site-ului. Acest lucru este de asemenea valid si pentru orice masuri luate cu buna stiinta care ar putea cauza, ca rezultat, o incarcatura sau o deformare nerezonabila asupra infrastructurii tehnice a website-ului.

Confidentialitatea datelor personale
       Datele dumneavoastra personale vor fi folosite de Lara Modul SRL, numai in scopul declarat al acestui site. Informatiile din formularul de comanda sunt necesare pentru a va trimite confirmarea comenzilor, livrarea produselor comandate, anuntarea promotiilor in curs etc.
Lara Modul SRL nu vinde, nu ofera, nu face schimb de adrese e-mail obtinute prin intermediul acestui site, nu divulga adresa dvs. de e-mail altor persoane care acceseaza paginile acestui site, fara acordul dumneavoastra explicit. Mai multe detalii despre politica de confidentialitate a site-ului nostru puteti citi in pagina Politica de Confidentialitate. Pentru solicitari privind datele personale va rugam sa ne contactati la [email protected]

Preturile
       Preturile afisate pe www.laramodul.ro includ TVA. La preturile afisate se adauga taxa de livrare  90 Ron
SC. Lara Modul SRL isi rezerva dreptul de a modifica in orice moment preturile din site in functie de schimbarile ce au loc cu privire la produsele si serviciile comercializate.

Responsabilitate
       Laramodul.ro nu va fi tinuta responsabila pentru orice intarzieri sau greseli de comunicare cauzate de greseli ale clientului, omisiuni, intreruperi, stergere de fisiere din email, erori, defectiuni, virusi, intarzieri in operare sau transmisie, fie ca sunt sau nu rezultate ale unor forte majore, erori de comunicatie, furt, distrugere sau acces neautorizat in bazele de date, sistemele sau serviciile proprietate a SC Lara Modul SRL.
Clientii se obliga sa introduca in formular date complete, corecte si conforme cu realitatea. SC Lara Modul SRL nu poate fi trasa la raspundere sub nici o forma pentru neplaceri cauzate de furnizarea de catre clienti a unor informatii incorecte sau incomplete.
Nici una din parti nu va fi raspunzatoare pentru neexecutarea obligatiilor sale contractuale, daca o astfel de neexecutare este datorata unui eveniment de forta majora. Forta majora este evenimentul imprevizibil, in afara controlului partilor si care nu poate fi evitat.

Politica de returnare

       Potrivit legislației în vigoare, Cumpărătorul are dreptul să notifice în scris catre Lara Modul SRL că renunță la cumpărare, fără penalități și fără invocarea unui motiv, în termen de 14 zile calendaristice de la primirea produsului cu suportarea cheltuielilor de returnare.

Pentru a va exercita dreptul de retragere trebuie sa ne informati cu privire la decizia dumneavoastra de a va retrage din prezentul contract, utilizand o declaratie neechivoca transmisa prin e-mail. Pentru returnarea produselor comercializate de LARA MODUL ne puteti contacta telefonic la numarul 0744.623622 sau pe adresa de mail: [email protected].

    Produsele trebuie expediate sau inmanate direct noua la adresa Str. Pavel Ceamur, nr. 19, Popesti Leordeni, Ilfov, 077160, fara intarzieri nejustificate si, in orice caz, in decurs de maximum 14 zile de la data la care ne-ati comunicat retragerea. Termenul este respectat daca produsele sunt trimise inapoi inainte de expirarea perioadei de 14 zile.

     In cazul în care produsele pentru care se solicită returnarea prezintă ambalaje deteriorate sau incomplete, urme de uzură, zgârieturi, lovituri, șocuri, componente sau accesorii lipsă, certificate de garanție lipsa, sau nu sunt returnate în aceeași stare în care au fost livrate către client, Lara Modul își rezervă dreptul de a decide acceptarea returului sau de a opri o sumă din valoarea produsului, sumă ce va fi comunicată după evaluarea prejudiciilor aduse. În cazul exercitării dreptului legal de returnare a produsului, rambursarea contravalorii acestuia se va face în cel mult 14 de zile de la data solicitării returului, sub beneficiul receptiei cantitative si calitative a returului, conform prezentei politici, prin aceeași metodă de plată.

Poti returna orice produs de mobilier doar daca este sigilat si ambalat in aceleasi conditii in care a fost livrat. Nu putem accepta ca retur produsele care au fost desigilate si montate. Sunteti responsabil pentru diminuarea valorii produselor care rezulta din manipulari, altele decat cele necesare pentru determinarea naturii, calitatilor si functionarii produselor.

Sunt exceptate de la exercitarea dreptului de retur produsele realizate după specificațiile și instrucțiunile Cumpărătorului sau personalizate distinct pentru acesta, produsele care se pot deterioara sau degrada rapid, produsele ce sunt parte a unui ansamblu și nu pot fi, prin natura acestora, separate de celelalte elemente componente.

Conditii de garantie
      Toate produsele comercializate de LARA MODUL beneficiaza de garantie pentru o perioada de 24 luni de la data achizitiei. Nu fac obiectul garantiei produsele care prezinta defecte fizice precum: lovituri, crapaturi, ciobiri, componente/piese arse sau plesnite etc., etichete sau sigilii de garantie deteriorate, indepartate sau modificate, produsele utilizate in conditii neadecvate ( supunerea la variatii mari de temperatura si presiune, socuri mecanice, manipulare incorecta, utilizarea produselor in conditii de umiditate, praf, noxe sau sub actiunea substantelor chimice etc.), setari si instalari incorecte, patrunderea de lichide, metale sau alte substante in interiorul echipamentelor, interventia mecanica sau plastica asupra produselor.

In cazul in care in urma livrarii una sau mai multe piese de mobilier sunt avariate clientul are obligatia de a semnala defectiunea inainte de a realiza montajul.
Nu fac obiectul garantiei produsele ce nu au fost montate conform instructiunilor de montaj sau care au fost montate folosind piese de mobilier avariate.

Conditii Legale
      Site-ul www.laramodul.ro functioneaza conform tuturor prevederilor legale ale Statului Roman.
Orice problema cauzata de produsele si serviciile prezentate pe Laramodul.ro sau de informatiile prezentate pe acest site si care nu este deja tratata de nici un articol din prezentul document, se va solutiona pe cale amiabila in termen de 30 de zile lucratoare de la data sesizarii in scris a problemelor de catre utilizator. In cazul in care nu s-a reusit stingerea conflictului pe cale amiabila, competenta revine instantelor romanesti de judecata.

Pentru informatii suplimentare si suport, sesizari si reclamatii ne puteti contacta la adresa [email protected].


Daca doriti puteti descarca, conforma legii urmatorul: FORMULAR DE RETRAGERE COMANDA ONLINE