I. PLATA CU CARDUL (Visa/Mastercard) - standard sau în rate. Card online

Plata se face cu ajutorul unui card de debit. Vei fi redirecționat către procesatorul de plăți online cu care lucrăm, NetopiaMobilPay.ro, pentru ca plata să se realizeze în condiții de deplină securitate*. Este necesar să completați toate datele pe care NetopiaMobilPay.ro le solicită prin intermediul formularului (nume, prenume, număr de card, cod de securitate). După acest moment, suma de bani este blocată în contul tău și poți verifica acest lucru. Dacă alegi această modalitate de plată nu îți este perceput niciun comision suplimentar pentru tranzacții.

 

* NetopiaMobilPay.ro pune la dispoziția ta un sistem de tranzacționare prin procesare 3D Secure. Acest sistem, 3D Secure, te asigură ca pe parcursul tranzactiei nici o informație cu privire la cardul tău nu este reținută pe serverele magazinului sau pe serverele procesatorului de plăți, datele tale fiind procesate direct de Visa și Master Card.

II.Transfer Bancar

La înregistrarea Comenzii aveţi posibilitatea să alegeţi plata prin transfer bancar. Plata se face în baza detaliilor transmise de către Vânzător prin email, după confirmarea disponibilităţii Produselor. În cazul în care nu aveţi cont bancar, puteţi efectua depunere în contul LaraMODUL menţionat în emailul de confirmare a Comenzii.

Livrarea Produselor va fi efectuată numai după creditarea în contul Vânzătorului a sumei aferente Comenzii.

Pentru ca plata să poată fi asociată Comenzii, este necesar ca pe ordinul de plată să fie menţionat numărul Comenzii astfel cum apare în emailul de confirmare transmis de Vânzător prin email.

Comanda va fi anulată în cazul în care contul Vânzătorului nu este creditat în termen de 7 zile calendaristice.

III. NUMERAR LA LIVRARE (RAMBURS)

Plata numerar este cunoscută și ca plata ramburs. Plata se face în lei, în limita maximă a 5.000 lei pentru persoanele juridice și a 10.000 lei pentru persoanele fizice, acestea reprezentant valoarea comenzii + TVA.
Plata se va efectua în momentul în care curierul sau echipa Lara MODUL ajunge cu produsul(produsele) la adresa de livrare.