Formular de reconfirmare si accept prelucrare informatii personale.
Vom folosi informatiile tale personale doar pentru a onora comenzile tale si pentru a informa periodic asupra ofertelor noastre.

[contact-form-7 404 "Negăsită"]

In 25 mai 2018 devine aplicabil Regulamentul European 2016/679 privind protectia persoanelor fizice referitor la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date (GDPR). Scopul principal al acestuia este cresterea nivelului de protectie a datelor personale si crearea unui climat de incredere care sa permita fiecarei persoane controlul asupra propriilor date.

Te informam ca datele tale de contact se află în baza de date a societății noastre, fiind obtinute ca urmare a unor interacțiuni anterioare în calitate de client, potențial client, vizitator, partener sau furnizor al societății noastre, abonat al site-ului sau în orice alt context în care ai oferit datele tale reprezentanților societății noastre.

Societatea noastra transmite periodic informari despre produse, promotii, oferte si alte diverse comunicari. In cazul in care nu iti exprimi acceptul pentru continuarea comunicarii prin e-mail, din data de 25 mai 2018, nu vei mai putea sa fii la curent cu ultimele noastre oferte, promotii sau informatii ce vin prin e-mail deoarece adresa ta va fi stearsa din baza de date.

Din acest motiv, te rugam ca pana la data de 25.05.2018 sa ne oferi acceptul prin completarea acestui formular pentru a folosi astfel datele tale personale pentru a putea comunica in continuare prin email.